Personlig Utvikling – Ledelse


Når og hvor
Det er 12 samlinger fordelt over 7 måneder. Kurset går på tirsdager kl. 14.00 – 18.00 i området Olso/Bærum.
LES MER

Kurs for bedrifter

Mine kurs tilpasset bedrifter blir skreddersydd i henhold til hva du og din organisasjon, ledergruppe eller avdeling ønsker å oppnå. Jeg jobber alltid for at alle som deltar vil få en positiv personlig utvikling, inklusive deg som leder. Dere vil bli et sammensveiset team som står samlet om deres felles mål. Du kan forvente deg trygge, proaktive og motiverte medarbeidere som leverer resultater.

Salg

Målet med min salgstrening er å profesjonalisere salgsarbeidet, heve salgskompetansen og dermed få en økt vekst. Jeg skreddersyr salgstreningen for din virksomhet og setter din organisasjon i stand til selv å følge opp og ta i bruk det som blir gått gjennom på kurset.

Innholdet i treningen skreddersys ut fra de behov som kommer frem under samtaler, både med deg som leder og med hver enkelt medarbeider. De ansatte kommer til å få økt kunnskap og trening innen følgende områder:

Innhold:

  • Relasjonsbygging: de ansatte lærer å bygge tillit til alle de møter for å skape resultater på et nytt nivå
  • Presentasjon: dere vil kunne kommunisere med kraft og overbevisning slik at dere får større gjennomslagskraft
  • Mot & selvtillit: dere kommer å bli sikrere i viktige situasjoner. Trygge og proaktive medarbeidere tør mer, vil mer og gjør mer
  • Selvledelse: dere kommer å lære å strukturere dagen, prioritere det viktigste og jobbe fokusert, som er avgjørende for salgsresultatene
  • Motivasjon: hver og en skal finne frem til sin indre drive. Deres glede, entusiasme og positivitet vil smitte over på både kunder og kolleger
  • Lederskap: du som leder får teknikker og trening i både coaching og tydeligt lederskap som bidrar til motiverte medarbeidere og måloppnåelse

«Vi har forbedret resultatet med 60% i et marked som hatt en markert nedgang», Mona Lavik Sletten, Bemanninsbyrået
Les hele referanse ved å klikke på linken

Teambygging for ledergrupper

Gode lederteam stoler på hverandre og har tillit til hverandre. Det handler om å ha respekt, forstå hverandre og bygge hverandre gode. Dette er grunnpilaren for å få gode ledergrupper til å fungere optimalt. Bli kjent med styrker og svakheter i teamet. Vi går grundig gjennom hvordan gi og ta imot tilbakemeldinger for å utvikle dere fra gruppe til et sammensveiset team. Hvordan takles uforutsette hendelser og hva skjer når du blir utsatt for press? Her står relasjonsledelse, kommunikasjon, lederskap og endringsledelse på agendaen.

«Kurset har gitt oss en betydelig forsterket ledergruppe og gode verktøy for å utvikle oss videre Jeg kan trygt anbefale Ann Ahlqvist», Tone Hansen, Direktør på Henie Onstad Kunstsenter
Les hele referanse ved å klikke på linken

Coaching av ledere

Det har vært stor etterspørsel fra ledere å kunne bruke meg som sparringpartner og coach. Nå tenker jeg gå ut med dette som et tilbud. Jeg har selv hatt en coach siden jeg startet opp egen bedrift, og det har vært meget viktig, både for å utvikle foretningen og  meg selv.

Hva ønsker du å generere for resultater gjennom dine medarbeidere? Hva trenger du selv å bli bedre på? Alt handler om at du skal utvikle deg og nå dine mål.

Vi starter prosessen med et innledende samtale og staker ut din kurs. Vi skreddersyr et opplegg som passer deg, dine behov og din agenda. Jeg kommer å utfordre deg og holde deg ansvarlig, på en støttende og god måte. Du kommer å få de verktøy du trenger innen ledelse og kommunikasjon for å nå dine mål. Mellom hver samtale kommer du å få konkrete oppgaver.

Jeg ser frem til at du tar kontakt.

«Ann er nysgjerrig og utfordrende, men samtidig veldig støttende. Jeg anbefaler henne gjerne til andre ledere», Rikke Lind, Generalsekretær i Redningsselskapet
Les hele referansen ved å klikke på linken

Presentasjonsteknikk

Hvordan presentere et budskap på en engasjerende måte og skape begeistring?
I mine kurs lærer du hvordan du kan bli en trygg, selvsikker og troverdig formidler. Vi skal trene på hvordan du kan takle nervøsitet og stress, få bedre selvtillit og mot nok slik at din presentasjon skaper et solid inntrykk.

«Vi sendte fem medarbeidere og alle var svært fornøyde. Det stod til terningkast 6!», Kristine Langva, Schibsted ASA
Les hele referansen ved å klikke på linken

Seminar & workshop

Ønsker du å ha en workshop med dine medarbeidere over en halv eller hel dag? Tema som går igjen og som deltakerne har hatt stort utbytte av er:

  • Motivasjon, mot & mestring. Motivere deg selv og andre. Få frem stoltheten. Gi positiv tilbakemeldinger. Få større trygghet og glede hos den enkelte.
  • Selvledelse. Jobb smartere og bli mer effektiv. Tidstyver, prioritering og planlegging.
  • Kommunikasjon og relasjonsbygging. Skap større tillit og fortrolighet i alle dine relasjoner. Få gode prinsipper for relasjonsbygging.

«Ann Ahlqvist kan anbefales på det sterkeste, hun er profesjonell, utfordrende og inspirerende», Niels Kristian Thybo, Avdelingssjef på medisinsk avdeling, Bærum Sykehus
Les hele referansen ved å klikke på linken

Foredrag

Er du ute etter en kick-off til ditt team? Ønsker du å ha et foredrag om motivasjon, endring eller vil du inspirere dine medarbeidere til å utfordre seg selv og tørre mer? Jeg skreddersyr og leverer med stor treffsikkerhet det du vil ha. «Spot on» som ledelsen i Coca Cola uttrykte det.

«Ann kan anbefales på det sterkeste. Hun traff publikum rett i hjertet med sitt budskap på en solid og troverdig måte», Ellen Skaarnæs, Personalsjef i Coca Cola
Les hele referansen ved å klikke på linken

Generell informasjon

Innholdet for alle overnevnte kurs, seminar og foredrag skreddersys ut fra de behov som kommer frem under samtaler med ledelsen, hver enkelt medarbeider og/eller leder. Alle deltakere får kursdokumentasjon, praktiske oppgaver og verktøy som kan tas i bruk med det samme i egen jobbhverdag.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale på e-post: ann@ahlqvist.no , eller telefon: +47 970 11 005